Review Blogshop GayaChantek Yang Chantek

>> Tuesday, January 18, 2011

Salam semua, kali ni aku nak share dengan korang semua pasal satu blogshop yang baru je di lancarkan oleh missnorafizan. Blogshop ni menawarkan kepada semua yang berminat untuk membeli secara online barang2 yang ditawarkan.


Nama blogshop ini adalah GayaChantek (GC). Buat masa ini hanya handbeg yang dijual, stok tak banyak sebab dah ada yang sold out.Tetapi kalau korang ada minat mana2 handbeg, GayaChantek boleh mendapat kan untuk korang dengan harga yang berpatutan..Cara nya korang send je gambar handbeg jenis macam mana yang korang nak kepada gayachantek@yahoo.com.my tapi perkhidmatan ini hanya lah untuk jenis handbeg yang korang nak tapi tiada di GayaChantek. 

So kepada kaki shopping online, pergi lah terjah ke blog ini, dan mulakan shopping anda..Kualiti handbeg nye bagus dibanding kan dengan harga yang di tawarkan..So kepaang berminat boleh layari 


Segala maklumat cara pembayaran, cara nak order dan cara segala macam ada di terangkan di blog itu..

3 comments:

ween January 18, 2011 at 4:07 PM  

wah. xsangka lelaki pun got talent to review blogshop ;)

Eyriqazz January 18, 2011 at 11:43 PM  

wah,bro pun pandai review blogshop....ehh,bila bro nak join event lagi..lama tak jumpa ...

redfingger January 19, 2011 at 2:09 PM  

ween : mesti la...laki lagi tau dari pempuan...hahahaha

eryqazz : 2 la pasal, lame da x join..harap 2011 nie akan kembali aktif..:-)

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS