Nak Bagi Login Facebook Anda Cool Tak

>> Thursday, November 4, 2010

Hai, semua..Sekarang dah masuk bulan 11 dah, kejap la sangat2 tahun 2010 ni, macam2 yang masih belum aku capai..Pejam celik tinggal sebulan je lagi untuk tahun 2010 ni..Hari ni aku nak share ngan korang semua macam mana nak bagi login  facebook korang nampak macam cool..:-)

Bukan la cool mane pun, cuma boleh buat kan page yang korang nak login tu nampak macam tak boring la..Korang boleh tukar jadi macam nie..Sila usya gambar dibawah ye..:-)


Senang je cara nya, korang cari je kat google facebook refresh , korang akan g ke page macam kat bawah nie and then korang just klik  install je la..


Bila dah siap install, bila korang nak login facebook, akan kuar la macam kat atas tu..Senang saje, Tapi kalau tak silap aku, ini untuk google chrome je, kalau tak silap la..Kalau silap sila sound aku kat comment ye..

So macam tu je la, bukan susah pun kan..Kalau la dah rasa boring dengan rupa page yang korang nak login facebook tu, boleh la try, mesti dah tak boring da..Tapi ada ke orang sekarang boring dengan facebook?Di gilai ramai adalah..hahahaha!Tapi sila ambil perhatian, ini BUKAN login facebook dapat 100!!hahahaha

p/s : Cek nuffnang dah sampai dah, nak memulakan sesuatu dengan wang itu..Korang duit nuffnang buat ape ek?Bagi idea sikit..:-)

2 comments:

Eyriqazz November 4, 2010 at 4:24 PM  

duit nuffnang dah masyuk?blela blanje bro..hik3

Fitrihadi November 8, 2010 at 6:36 PM  

takde siapa nak bosa dengan facebook hehee

wah dah dapat cek nuffnang ar..nak buat pa? contest atau belanja kitorang makan hehe

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS