Jangan Jadi Seperti Lalat

>> Friday, October 29, 2010

Selamat pagi jumaat yang indah..Pagi ni nak turun swimming supaya dapat pecah lemak dalam 5kg ke, kalau boleh la, kalau tak boleh what to do, aku dah berusaha untuk menurunkan nya..Ayat seorang yang dah penat berbadan besar, bukan gemuk ok, cuma berbadan besar..:-)

Nama saya lalat,saya busuk tau..
Semakin hari makin ramai pulak lalat muncul dalam dunia blogging ni.Kenapa ek, ada je orang tak puas hati dengan apa yang diutarakan di blog..Ada yang sanggup guna gambar orang lain nak menyamar, ada yang anonymous je..Mengutuk sana sini..

Hei, ape masalah korang jenis macam ni ek, dah tak de keje sangat ke..Kalau betul dah tak de keje, meh datang jumpa aku, keje ngan aku jadi tukang kebun umah aku..Amacam?Memang korang berhak nak kutuk2, hak peribadi korang.Sebab yela, korang tak suka, kutuk je la..Tapi kan banyak lagi cara lain nak bersuara.Dari kutuk baik cakap elok2..Kan dapat pahala tu..Akai adaaaa?

Tapi orang jenis macam ni bacul, kutuk2 blog orang mane nak perkenalkan diri..Ni la pesen baling batu sorok tangan..Ko nak mengutuk blog orang, ko ada blog ke?Ke tak tau macam mana nak register blog?Tu la, jangan tunjukkan kebodohan diri sendiri..Nanti malu..


Kepada kawan2 blogger sumer, adat la kena kutuk, kena maki, ugut dengan mereka2 yang bertittle anonymous ni, jangan di layan..Sebab niat utama dia hanya lah nak tengok orang yang dikutuk tu terduduk, Kalau tu la niat diorang, memang kau silap lah wahai anonymous oi, tak luak ape pun kalau kau nak kutuk..At least kau menjadi pembaca setia blog2 kami..Terima kasih kami ucap kan..:-)

6 comments:

Ieda Al-Habsyi October 29, 2010 at 10:27 AM  

yang pelik byk betoi anon nak jual viagra kat kat kotak komen aku



hehhehhhehehhe :)

redfingger October 29, 2010 at 12:12 PM  

hahaha..yke?sengal sgt la 2...xde benda lain nk jual da kot...

Sumijelly November 2, 2010 at 10:04 AM  

derang dengki la tu..
biarkanjer..
ambik ridsect g sembut lalat tu..hehehe

Sumijelly.com

marina anakcikbob November 4, 2010 at 10:07 AM  

biasa la..
banyak2 anon, 1:10 je yg baik..

redfingger November 4, 2010 at 12:57 PM  

sumijelly : malas da nak sembut2...foging je layak diorang nie...hahaha

marina : betul2, just jgn dilayan je..kang lg seronok diorang...

masnurain November 8, 2010 at 1:21 PM  

hye!!
citer pasal anonymous yang sgt busok nie...memang sgt sakit hati ble di fikir2 kan balik!
sy dah terkena!!! geram2..!!
kutok2 maki2 hina2 orang tapi xnk gtaw idntiti sebenar! sgt penakut!!!

nak tgk die tulis ape..?

kat entry nie die sibok2.. ::

http://seliparcoklat.blogspot.com/2010/10/nak-boyfriend-se-sweet-macam-ni-boleh.html

and dalan enrty nie pon jugak!!

http://seliparcoklat.blogspot.com/2010/10/to-all-readers-please-pay-attention.html#comments

actually mmg geram sgt! tapi kalau dilayankan mmg x kemane la..kite sdri yg stress..so biakan je la mulot2 puake2 dorg nk ckp ape! huh!

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS