Digi Pimp My Music Party at Zouk 2 | Digi Music Unlimited

>> Thursday, November 18, 2010

Hai korang semua, entry kali ni aku nak share dengan korang satu event yang telah di anjurkan oleh nuffnang dan digi.Event ini telah berlangsung di velvet Zouk KL pada 11 Nov yang lepas.Aku dapat invitation untuk join event ni.So Sudah semestinya lah aku join.Walaupun hujan renyai2 hari tu, parking jauh la jugak semata2 tak nak bayar parking.hahaha!

Event ini bertemakan celebrity, aku sudah pasti la menjadi celebrity redfinger.Korang kenal tak?Mesti tak kenal kan?huahuahua ! !Tak pe lah, aku hanya menjadi diri sendiri time event ni, tapi time registration aku tulis aku adalah bob marley.Boleh?huahuahua ! !Ramai celebrity yang hadir malam tu, lady gaga, adam lambert, p.ramlee, ziana zain dan ramai lagi lah!

Selepas pendaftaran selesai di entrance, semua masuk ke dalam zouk..Ni first time aku masuk zouk, best la jugak sebab happening giler.Sesuai sangatlah sesape kaki clubbing.Sementara nak tunggu event bermula, aku bersama blogger2 lain hands on iphone 4!Bagi aku iphone 4 nie memang best la sangat2.Sebelum ni aku memang tak suka handphone yang touch screen ni, tapi i phone 4 telah mengubah persepsi aku bahawa walaupun touch screen, tapi senang nak guna.Even jari aku ni besar sekali pun tapi still senang nak guna kan!


.digi music36



.digi music35



.digi music34



.digi music40



.digi music39


Dan ada juga blogger2 lain yang mengambil kesempatan untuk mengambil gambar iphone 4 yang terbaik.Dan macam2 skill yang keluar time nak mengambil gambar.Semua untuk mendapatkan the best shot!:-) Tak percaya?Korang tengok gambar ni.:-)

..digi music41


..digi music42


Ada juga blogger yang mengambil kesempatan untuk berkenalan dengan blogger lain yang baru 1st time jumpa.Aku ramai giler tak kenal, so ambil kesempatan la untuk berkenalan dan berkongsi tips, sharing apa yang patut.:-) mereka semua tak sombong langsung ok!!


..digi music38


Tepat pukul 7.30, event pun bermula, kata2 aluan dari rob selaku emmcee untuk malam tu.tapi perut semua dah lapar, so makan dulu la sebelum event diteruskan.Masing2 dah kelaparan sebab semua baru balik keje terus datang event ni.So kita makan dulu!!!:-)


.digi music27



..digi music26



..digi music25


Sebelum makan kena lah Q dulu, makanan malam tu just nice.Simple je, tapi sedap la.2 3 kali jugak la aku tambah.huahuahuahua!!


.digi music31


So makan time!Masing2 makan tak tengok keliling da, fokus je pada makanan.Sampai terlupa la nak ambik gambar makanan.Punye la lapar masing2!hahaha.


.digi music24



.digi music23



..digi music29



.digi music30


Bila semua da kekenyangan, event pun disambung balik.Tujuan event ni diadakan adalah digi melancarkan satu product mereka yang baru..Pasal apa yang digi lancarkan malam tu, teruskan membaca, aku akan explain secara details pasal apa yang dilancarkan malam tu di penghujung entry ini.


.digi music22


Selepas pelancaran dan explanation semua, event di sambung pulak sengan sesi berjoget sakan.Sape yang berjoget atas stage, dapat hadiah dari digi.Maka berebut lah yang naik atas stage untuk menunjukkan kehebatan mereka dalam tarian.:-)

.digi music21



.digi music20

Rob juga tak melepaskan peluang untuk menari dan menunjukkan kehebatan mereka di pentas tarian.Oh, mereka hotss!

Selepas dah dapat hadiah pulak, acara untuk meneka celebrity.Ramai sangat la celebrity malam tu, aku pun tak perasan sangat.:-) yang aku paling cam sekali adalah p.ramlee..hahahaha


..digi music32


..digi music16



Lepa tu ada twitter Q&A.Siapa yang dapat menjawab dengan pantas melaui twitter, akan mendapat hadiah.Aku tak dapat la sebab tak dapat nak bukak twitter pun..So tengok je la orang lain bertweet!Cara nak menjawab soalan adalah #Digiphoneanswer.


..digi music18



.digi music17


Ok lepas tu acara merebut iphone 3gs yang ditawarkan oleh digi kepada pemenang best dress.Aku nye dress memang tak layak la nak menang apa2.:-) Dan 4 orang telah dipilih untuk ke final the best dress.Dan aku rasa mereka memang layak!


.digi music15



.digi music12



.digi music13


Tapi dari 4 orang tu hanya 2 orang saje dapat g ke final.@ orang ini adalah untuk merebut iphone 3gs pada malam tu.Dan finalist untuk the best dree untuk malam tu adalah:-


.digi music11



.digi music10
finalist akhir berentap untuk merebut iphone 3gs


Dan mereka berdua nie lah finalist nye.Dan untuk menentukan siapa yang membawa pulang iphone 3gs, mereka berdua kena lah menari dan siapa yang berjaya menarik perhatian penonton dan mendapat jeritan paling kuat, maka dia lah menang.


.digi music9
Juara best dress dan dapat iphone 3gs


Senang je dapat iphone, rezeki dia, nak buat macam mana.So bila semua da settle, maka semua duk bergambar untuk kenangan dan untuk update blog la ape lagi.Nama pun blogger kan, mesti la kena banyak gambar..:-)


.digi music7



.digi music5



.digi music3



.digi music



..digi music2



.digi music6


Ok korang, dah puas tengok gambar?:-) ni aku nak cerita pulak pasal apa yang digi lancarkan malam tu..Malam tu digi melancarkan satu product terbaru mereka iaitu digi music unlimited.

.digi music46
Apa yang menariknya adalah dengan digi music unlimited ni adalah korang semua boleh download lagu for unlimited dan hanya RM5 sebulan.Sangat best bukan?Kalau korang kaki download lagu, ini adalah satu tawaran yang memang gempak sangat2.Korang boleh download sampai penuh hard disk korang.:-)

.digi music45
Dan ape yang lebih menarik adalah, semua jenis lagu ada.Yang latest dan hits2 in town semua ada, korang boleh cari apa saje lagu yang korang nak download.Hanya Rm 5 sebulan ok!So apa tunggu lagi, aku da mencubanya, memang senang nak guna dan teramat la murah.!

.digi music44
Dan kepada pengguna iphone , korang boleh download the iphone application for free untuk menggunakan digi music unlimited ini.Dan kepada pengguna android dan blackberry, application nye coming soon.Haran bersabar ye..:-)

.digi music43

So itu lah saja al kisah digi pimp my music.Sangat lah gempak dan happening.semua blogger yang hadir sangat enjoy dengan apa yang nuffnang dan digi sedia kan.Next time kalau ada event, jangan lupa ajak redfingger ye.:-)

7 comments:

JAI November 18, 2010 at 7:47 PM  

Adey bob..macamana gambo last tuh boleh nampak kepala rambut jarang aku..hahahaha..dush dah tua rupanya aku..wakakaka

CikLilyPutih November 18, 2010 at 11:46 PM  

ye jejai memang dah tua huahuahuahuahaua

redfingger November 19, 2010 at 8:54 PM  

jai : hahaha..ape boleh buat...redha je la ..:-)

ciklily : setuju!!:-)

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS