Piala Dunia 2010 Kini Bermula ! !

>> Friday, June 11, 2010

Hari nie maka bermula lah satu sukan yang paling hebat sekali di dunia..Sumer orang tahu apa itu bola sepak kan..Hari nie Piala Dunia 2010 akan bermula..:-) mesti kaki2 bola sumer da naik giler da nie..jersey2 negara masing yang disokong confirm da banyak giler beli..Ini lah yang akn berlaku bila tiba nya World Cup !


Biasa la tu..Memang macam nie la bila piala dunia..Kaki2 bola x kan melepaskan peluang..Setiap game yang berlangsung confirm tengok..Ada yang tengok kat umah je, ada yang tengok kat mamak, tengok dengan kawan2..Memang best kalau tengok ngan kawan2..Lagi ramai lagi best...:-)

Tapi mungkin kali nie ramai yang akan tengok di rumah je sebab nak tengok dalm HD..Tu pun kalau kat umah subscribe Byond la..Kalau kat umah xde Byond, mesti ramai kaki2 bola akan mencari tempat yang ada Astro Byond je..Sebab tengok dalam HD memang teramat lah gempak..;-)

Hari nie bermula lah perlawanan piala dunia..Perlawanan pembukaan adalah tuan rumah sendiri iaitu Africa vs Mexico..Mesti ramai giler yang tengok perlawanan pembukaan nie...Pilihan aku adalah same, team pilihan aku adalah England jugak..:-) W'pun aku x pasti sejauh mane England boleh pegi..:-)


2 comments:

||| PöJìé PööH ||| June 11, 2010 at 6:48 PM  

Ntah apa la yg best nya pasal bola nih ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

redfingger June 11, 2010 at 8:19 PM  

hihihihi..
xpe pojie..ada yang minat, ada yang x..:-)

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS