Selamat Datang Sayang ! !

>> Saturday, May 22, 2010

Hai korang semua..Salam dari Redfingger ! ! Aku tengah kepanasan time update n3 nie sebab aku tengah lepak kat mamak...Dan kedai mamak nie sungguh la xde angin..Aku pun x tau la nape..Mujur la stok Gatsby hari tu banyak giler lagi..So xde la bau ketik..huahuahua ! ! Kalau ada pun bukan la dari aku, dari si mamak nie..huahuahua ! !

Ha korang, nampak x macam2 benda baru kat blog aku nie??Kalau x nampak, aku x tau la nak cakap ape..Sebesar2 alam da nie ha..:-)   Amacam korang?ok x rupa blog baru aku nie?Aku suker giler da nie..Tapi rasa lain macam plak sebab x biase lagi ngan layout nie..Merah pun aku da kurang kan atas nasihat2 kawan2 blogger yang lain..:-) TQ korang ! !

Ape benda yang aku suka sangat adalah aku nye header yang baru nie..Gedabak giler dan aku suker sangatlah senang cakap..Tapi header nie telah dihasilkan oleh missnora..Dia yang buat..Aku just jadi pom-pom boy memberi sokongan dari luar gelanggang jer..huahuahua ! !

Aku suker sangat ! !

Ok, tu je lah aku nak share ngan korang, banyak gak benda2 lain aku tambah, tapi da x larat nak menaip dan pritscreen..Aku kepenatan la hari nie..:-)

p/s : sila bagi komen korang pasal rupa paras hidung blog baru aku..ok ke x?
Rajin2 lah Like ke, Share ke pasal blog aku nie..Nak mengorak langkah da nie..huahuauha ! !
So selamat datang sayang wahai rupa blog aku yang baru ! !

5 comments:

Aus MeLankoLik May 22, 2010 at 6:20 AM  

tak nak2 , hahahak .
bob lagi satu , takyah la pakai word verification , hahahak .

kira complete la , macam nescafe 3 in 1 .

BeaN MorENo May 22, 2010 at 8:43 AM  

fewiiit abang bob dah pakai rumah baru seyh...cun bob..aku suka...

miss norafizan May 22, 2010 at 3:13 PM  

Aus: ha'ah..btul gak aus..susah gilo nk komen ada word verification kn??? x suka!!! :p

hubby: b..indahnye belog kamu!!!! motif???? GENTING!! hahahaha

redfingger May 22, 2010 at 3:39 PM  

aus: aku suker..aku nak buang la ni ye..:-)

z@ck : weeewiittt ! ! ;-)

bean : tq bean..

missnora : dush3...genting jer?:-p

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS