Piala Thomas Dan Piala Uber 2010 Malaysia

>> Sunday, May 9, 2010

Hujung2 minggu nie kasi up sikit n3 santai2 je la..Yela, n3 aku sumer santai2 (santai la sangat!!)huahuahua..Weekend nie agak boring sikit sebab x tau nak buat ape..So lepak kat umah je la lebih afdal kan..:-)


Sebagai mane sumer tau Piala Thomas kali nie berlangsung kat malaysia nie..Piala Thomas & Uber nie akan start 9hb Mei sehingga 16 Mei..So hari nie la startnye kan..Sume game akan berlangsung kat Stadium Putra Bukit Jalil..


Kali terakhir Malaysia menang Piala Thomas adalah pada tahun 1992..Memang da lame sangat da tu..Aku kecik lagi kot time tu..So harapan kali nie Malaysia akan menang sebab barisan pemain sumer hebat2 belaka..Datuk Lee Chong Wei tu..Pemain badminton paling hebat..Siap dapat gelaran datuk lagi..Aku yakin kali nie Malaysia akan menang! !

So kepada semua rakyat Malaysia, silah lah pergi ke Bukit Jalil ye untuk bagi semangat dan menyokong pasukan Malaysia..

P/s :Dulu time belajar aku suka main badminton petang2, sekarang langsung x main da..huahuahua..
Jom g tengok Piala Thomas nak?
Jap lagi ada Photoshoot kat Ou..

2 comments:

shafiq May 10, 2010 at 9:44 PM  

malaysia dah menang free satu game..huhu..


My latest entry : Aksi Chelsea Juara Liga Inggeris Musim 09/10 !

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS