CERITA ORANG TING TONG | MABUK KE REDFINGGER

>> Thursday, May 6, 2010

Elops sumer..Rajin pulak aku nak menghupdate blog ek..Nie ada internet n laptop, 2 yang nampak macam rajin sikit nie..huahuahua..Rajin salah, malas pun salah..apa macam?:-) lagi pun hari nie aku duk umah je sebab xde appoiment ngan client..

Minggu lepas la kejadian nie berlaku..Korang tau kan aku da pindah..Kalau x tau 2 sila lah buat2 tau ye sebelum aku babab korang..huahuahua..

Hari tu aku kuar macam biase, kuar pagi g jumpa client, sampai la dalam kul 3 ptg kot..Pastu lapar la pulak..Missnora ajak lunch kat shah alam..Aku pun g la..:-)

Lepas tu panjang plak langkah, terus pulak g sunwat pyramid...

Aku balik dalam kul 12 malam kot..Sampai ke depan entrace umah aku..Aku macam pelik sikit, mane access card nak enter umah aku..Aku puas cari dalam keta...Macam nak mengamuk da time tu..Kata2 kesat ku hamburkan...

Lepas tu aku fikir balik, access tu aku da bagi kat orang yang menyewa umah lame aku tu..So maknanye aku salah balik umah!!!!!!!!!!!!!!!!! Sepatutnye aku balik umah yang aku baru pindah tu..Giler betul..Mujur la aku x masuk umah tu lagi, kalau x sah2 kena tido lokap, mane xnye, umah lame aku tu aweks2 duduk sekarang..hadooiii...Memang ting tong kan??:-)

Punye la belum biase lagi..Confident je bawak keta..giloooo la..hahaha..Tapi sekarang da mula biase da...hahahaha..

p/s : aku nak tukar template blog la, tapi masih belum jumpa yg bkenan lagi..kat mane senang nak cari ek korang?

picture : pakcik google

7 comments:

redfingger May 6, 2010 at 11:07 AM  

memang bahaya kan?
ish3..
ape nak jadi nie..
kasi dush3 sikit..huahuahua

BeaN MorENo May 6, 2010 at 11:21 AM  

nak cari template cari yang SEO friendly bob

y@n@ M!B May 6, 2010 at 11:57 AM  

haha boleh plak cemtu..mesti ngantuk glerr time tu =p

redfingger May 6, 2010 at 12:17 PM  

bean : maksud ko bean?aku bukan la faham sangat...:-)

redfingger May 6, 2010 at 12:18 PM  

y@n@: ntah la..yang pasti x ngantuk pun..just blom bese lagik..hahahaha..gilooss...

helena's May 6, 2010 at 1:40 PM  

hahahaa..awek ko yang baran nt..haha

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS