Aku Rindu Sangat ! !

>> Tuesday, May 25, 2010

Selamt pagi korang dari Redfingger ! ! Hari nie permulaan yang baik..Bangun je tido ada bunyi hp, ada msg masuk kot..Ingat kan msg dari missnora ucap gud moning ke, rupanya duit hyprobulksms masuk..:-) tanpa diduga2 duit masuk..Ni nama nye buat duit time tido..:-) Alhamdulillah ! ! Kalau jadi, petang nie berdentum lagi bunyi hp, duit masuk ! ! :-) suker ! !


Photobucket


Lamenye aku x balik kampung ! ! Rindu sangat ngan mak abah aku..Rindu nak makan ayam masak merah mak aku...Xde sape dapat lawan ! Aku memang suka ayam masak merah..Best nye kalau dapat makan..Aku nak ! !Kalau dapat balik kampung best nie...Dapat main ngan kucing kesayangan aku yang da menambah anak lagi..5 ekor tu..Laju betol ! ! huahuahua ! :-)

Tapi minggu nie lagi best..Sumer adik beradik aku akan lepak umah aku..Oloh..x sabar nya aku..Da lama giler x kumpul adik beradik ramai2.Dan hujung minggu nie terubat la rindu nagn diorang sumer!yea yea yea !Lompat guling2 keriangan..:-)

So mood aku sangat la x jadi nak merudum ! !:-) 

P/S : korang suker mak korang masak ape? Macam mane nak hilang kan air dalam telinga aku nie?Tolong aku !

1 comments:

[z@ck] May 25, 2010 at 12:58 PM  

aku suka mkan gulai ikan tok aku..sedap oh!

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS