I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

>> Thursday, March 18, 2010

Hahahaha...citer lagik pasal n3 nie..Mesti korang pelik asal la aku citer pasal benda nie sampai 2 kali pulak kan?hahaha..Mesti la wei, aku nie kesayangan nuffnang..:-) jangan jeles...perasan!! Aku tau, korang sumer da dapat da invitation 4 this gevent nie..Aku pun dapat la wei..:-) Saje je nak citer 2 kali, ape salahnye...hahaha..projek 400 la katakan..of course la gempak tahap dewa...:-)

Sebagaimana korang sumer tau, nuffnang mane penah fail anjur kan event nie..Sumer event2 nuffnang memang gempak habis la..Boleh kata setiap blogger sentiasa tunggu je event2 terbaru dari nuffnang..So event paling latest adalah Gatsby Deodorant Street Fair nie la...Aku nak kasi sikit info la pasal event nie..
 Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm

Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

Orait la, sekarang aku nak citer pasal hadiah2 yang ada time event nie pulak..Wah!!!sumer hadiah korang x yah nak buat2 terkezut la..Memang sumer gempak n meletup2 gila babas punyer!!Sumer yg join berpeluang untuk dapat cabutan hadiah..Ape plak hadiah2 cabutan bertuah nie???Antara hadiah yg boleh dimenangi dalam cabutan bertuah adalah barangan elektronik, telefon bimbit, komputer dan baucer tunai berjumlah lebih dari RM 15,000 !!! Giler banyak kan??so sape yg x dapat join harap banyak2 bersabar dan kuat kan iman..:-)

Ok lah, aku nak share pulak ape game2 yg ada time event nie nanti..Memang macam2 game la wei..Macam2 gerai mainan ada nanti tau..Dari game yang paling senang n sempoi semudah baling getah, sampai la yang kelakar guling2 seperti gusti sumo dalam beg udara..kompem basah ketik!!bila da basah ketik ape lagi, terus la guna gatsby!!!!kan mudah 2!!!hahaha..Setiap game yg korang join akan dapat point, and point 2 korang blh redeem untuk dapat barangan menarik dari Gatsby!!

Korang tau x nak g Time Square nie???ape??x tahu??xpe2, aku akan ajar korang..hahaha..senang je..kalau korang dari KL sentral, naik je monorail turun kat station Jalan Imbi..Korang akan terus nampak Times Square..G je terus..Tapi kalau nak lintas jalan 2, tengok la kiri kanan..:-) Tp kalau korang nak naik taxi paling2 senang..Korang je naik taxi, cakap kat abg drebar taxi 2 nak g Times Square, pas2 korang tido la..Sedar2 nanti da sampai..:-) Tp kalau nak drive sendiri pun senang jugak, gunakan je GPS kat hp korang 2..X pun kat bawah nie aku ada sediakan maps untuk ke sana..:-)

Memang best g event besar macam nie..Macam2 manfaat nye..Korang blh jumpa blogger yg giler ramai sebab event nie mengumpulkan dekat 500 org blogger..so faham2 je la..Lepas g event nie, kompem traffic blog korang mencanak naik!:-) So kalau korang nak tau lagi, ringan2 kan lah tulang untuk baca di: www.gatsby.com.my/streetfair ..Lebih macam2 info ada.. Gatsby Deodorant Street Fair terbaikkkk!!!!

So sape yang x dapat join event nie kompem berputih mata la..:-) silap2 blh jadi hijau mata...hahaha...Thanks to nuffnang n Gatsby sebab jemput aku untuk event paling gempak nie!!!I LOVE NUFFNANG!!!

p/s : Bean, tq atas tips ko 2..:-) tips ape??biar lah rahsia...hahahaha...:-p

picture: credit to my gurl's blog!!!

5 comments:

redfingger March 18, 2010 at 7:29 PM  

hahaha...kt kasi gegar itu times square...hahaha

Natasha March 18, 2010 at 9:22 PM  

yeahhhhh kita kasih gegarr sama dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aus MeLankoLik March 19, 2010 at 9:42 PM  

bob , jumpa nnt ! hahahak ..
nk kasi gegar jangan kuat sangat
aku x kawen lagi..
hahahk !!

redfingger March 20, 2010 at 12:17 AM  

kita kasi gegar slow2 je la..:-) penuh sopan sikit..hua3

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS