GAMBAR UNTUK SENAMAN MATA!!!!!

>> Sunday, March 14, 2010

Weeeehhooo...Weekend nie aku cam boring giler la pulak..X tau apa mau bikin..:-) nak update blog memang malas tahap haram jadah je nie..So ape kata kita layan gambar2 yang akan buat mata kita macam teruja and berfikir sikit..:-)bukan ape la sangat, maybe korang da tengok da gambar2 nie, saje aku nak tepek gak kat sini..hahaha...

Gambarnie bukan la menguji mata, tapi bila korang sumer tengok, korang mesti berfikir sekejap..Mesti punye la, so kira ok la kan..Boleh menguji kepala hotak kita bersame...hahaha...korang layan je la gambar2 nie...:-)

tengah sandar kat dinding ke duduk atas lantai nie???



mujur la brader tu bawak tali, boleh dia tlg selamatkan...hahaha


kalau la budak nie betul2 jatuh dari atas tu, kan nangis x berlagu mak dia..hahaha

terjun bang, jangan tak terjun..:-)


macam mane kedudukan sebenar dadu2 nie ek..aiiiyoooo...

mane satu tiang dia????

Sebenarnye ada banyak lagi gambar2 macam nie...korang cari je la kat internet..Berlambak2 ada..syok jugak layan gambar2 macam nie...:-)

sumber pic : google

p/s : tolong bagi komen sikit nak tukar warna blog aku jadi warna ape ek?

2 comments:

Natasha March 15, 2010 at 2:48 PM  

maintain2 warna merah...sgt sesuai dgn namanya red fingger

redfingger March 16, 2010 at 3:32 PM  

tq2 k.tash..:-)
tp nak tukar da kaler nie..
nak kurang kan sikit kaler merah nie..hahaha

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS