dating ngan anak2 buah

>> Tuesday, December 29, 2009

hohoh...best xdapat cuti lame?sunggguh la best kan...:-) selamat berkerojr semula...:-) mesti liat nak mampos nak buat keje..hahaha..:-p

last week semingu anak buah aku yang dari kuantan lepak kl..yela, cuti sekolah kan..diorang pun duk la kl jap..tp xdapatla bawak diorang g jalan sgt pun..sian diorang...

so aku ngan kakchik plan nak bawak diorang g jalan2 la hari khamis ari tu..diorang nak tgk movie..ok la..aku ngan kakchik pun no hal..bawak la diorang...mula2 x tau pun nak bawak g mane..aku pun bawak la g ou je..senang...

sampai je nak masuk parking ou, aku da mula was2 dengan keadaan kreta yang banyak giloosss...kenapakah ini????nape ramai sangat manusia plak nie????giler korang..dekat setengah jam kot aku pusing cari parking..tp xde langsung!!!!masing2 sumer da lapar..memang aku hangin betol la time tu..

orang ramai sebab shopping x'mas aku rasa..yela, sehari sblum x'mas time tu..cam kita nak raya la...adooiiii...memang geram giler la korang...aku da bengang sangat, aku cakap kat kakchik, kita ubah plan je la...kita g makan je la dulu..bayar parking, terus kuar dari ou..gerakke mcd bandar utama...diorang nak makan mcd...




 kakchik, asyraf and umar hazim...

 

 

 
aku and aishah...

so last sekali ktorang batalkan plan nak g tgk movie..sebab malas da nak berjimpit ngan manusia yang rakus bershopping..sakes sana sini kan sekrag...pas makan nie terus balik umah sajork!!!sian diorang x dapat nak tgk movie...sorry la ye..next time ye pak uda ngan cik na bawak korang g jalan...kita kasi pusing satu malaysia...:-)

1 comments:

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS