astro beyond

>> Monday, December 28, 2009



apakah astro beyond yang sibuk kuar iklan sekarang nie??bagus sangat kah??best sangat kah??hahaha..meh la aku share sikit ngan korang ape itu astro beyond nie..kepada yang sudah tahu...baca jugak..kepada yang x tahu@belum tahu..wajib baca...:-) poyos giler aku nie...hahaha..ada aku kesah???:-p

astro beyond nie macam satu pakej yang astro buat la..tp pakej nie hanya sesuai kepada manusia yang ada tv yang canggih2 la kat umah..ada TV Plasma ke..LCD tv ke...yang nipis2 tu...memang sesuai la ngan astro beyond nie...sebab kualiti gambar akan jadi lebih gempak giler...memang real nak mampos la..so kalau korang nak subscribe astro beyond nie...pegi la beli tv yang canggih2..kalau ko ada tv biase, ko subscribe astro beyond nie, akan menjadi sia saje la...

dengan astro beyond nie, korang boleh menonton favourite channel korang ngan high definantion...apakah itu???korang kasi tanye sama pakcik google la..:-p hahaha.

kalau x silap aku buat permulaan nie hanya ada 5 channel  HD channel..ESPN HD, ASTRO SUPERSPORT HD, HBO HD, NATIONAL GEOGRAPHY HD dan ISTORY HD...memang terbaeeekkk la kalau tgk channel nie ngan astro beyond...gambar memang superb..!

so korang yang nak layan worl cup tahun 2010 nanti baik subscribe cepat2...dan 1 lagi, walaupun korang subscribe astro beyond nie, channel2 lain tetap ada la..korang still boleh tgk..cume channel2 selain dari yang lain dari yg 5 kat atas tu gambar dia x superb seperti 5 hd channel tu la..so ada faham sekarang??:-)

bagus2....

1 comments:

Anonymous,  December 29, 2009 at 11:00 PM  

ko dh try tgk ke bob??ak bru tau sbb ko btau..huhuh

~aDd~

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS