COLOR ME CORBY!!!!!

>> Wednesday, December 16, 2009

 ini adalah sticky mode untuk 48 jam..n3 baru sila skroll ke bawah..

"lalalala...senang nya dalam hati...jalan2 baca blog orang...seperi blog semua, aku yang punya..."
elopppsss sumer...aku adalah pengikut setia nuffnang..so, boleh katakan hari2 time aku on9 mesti aku bukak website nuffnang punye...so hari nie aku bukak macam biase, tengok ada contest lagi la..:-) aku terus baca dengan tekun..aku pun berminat untuk join this contest..this is my seconds contest yang i join from nuffnang..

cantiknye hp SAMSUNG CORBY!!!!geram aku tgk...rasa nak gigit2 je!!!!!...da la ada macam-macam warna ada..warna pulak sumer yang cantik2 belaka...kalau la aku dapat satu..kan best...mesti aku akan nampak lebih macho, berpelajaran tinggi, bergaya!!!kalau awek lalu tengok aku tengah main2 hp SAMSUNG CORBY nie, confirm diorang berenti tepi aku punye...sambil ketip2 bibir diorang...nak menggoda aku la tu...:-) mane x ye...pakai SAMSUNG CORBY la katakan...awek2 pasti akan ber kata..

"" eh, mamat tu pakai hp SAMSUNG CORBY warna putih la...adussss, macho giler mamat tu aku tgk..bestnye kalau aku dapat lepak sebelah dia, dapat aku main2 hp SAMSUNG CORBY dia tu.!!!!!""

ha...korang tengok la betapa hebatnye penangan hp nie..sampai macam tu sekali...sungguh hebat kan??korang x rasa hebat ke???:-p   aku tahu korang mesti jawab hebat punye...aku tau...:-) mane x ye...cuba korang bayangkan hp nie..da la canggih...warna2 nye pulak sumer yang menawan kalbu..macam2 warna ada..ada 4 warna kesemuanya...

apakah warna pilihan aku???
of course la PUTIH !!!!kenapa aku pilih putih???sebab putih antara warna pilihan hati ku...hidup aku banyak diwarnai dengan warna putih...kenapa aku cakap macam tu?sebab warna putih tu kan bersih, suci, menawan, dan yang penting..wana putih memang styloooooooooo tau!!!! Ia boleh membuatkan kita nampak sungguh elegent!!!!dan aku pasti nampak seperti orang yang mempunyai high taste!!!:-)

aku pasti nye akan lebih bergaya dan stylo mylo jika SAMSUNG CORBY warna putih berada di tangan ku sambil lepak di starbuck ke, kedai mamak ke, sambil tgk wayang ke..kalau main hp nie dalam cinema pun orang lain x marah punye..diorang datang mintak nak tengok adalah:-)wah!!!sungguh elegent!!!!!! 

walaupun begitu, kehidupan aku penuh dengan warna2..yela, setiap manusia pun memang macam tu..x kan sentiasa hidup kita berwana cerah je..biase la..adat hidup di alam fana yang indah nie..warna2 kehidupan yang berbagai2 tu la yang akan mematangkan masa depan kita... warna2 kehidupan boleh kita sama ertikan dengan liku2 kehidupan...seperti korang semua la..aku pernah jatuh..pernah give up..tp semua tu aku jadikan pembakar semangat untuk aku menjadi manusia yang hebat!!!wahhhh!!!!:-) sekarang aku seorang insan yang cukup periang..kerana kegembiraan itu bagi aku dapt wewarnai kehidupan aku sekarang dan akan datang... aku sentiasa inagt pesan my parents, kita jangan dengar cakapoarang sebab cakap2 orang yg x baik tu hanya akan menyusahkan kita dan ia xkan memberi apa2 manfaat pun pada kehidupan kita..menyusahkan lagi ada la..so, aku cuba patikan kehidupan aku sentiasa cerah..sama seperti warna putih hp SAMSUNG CORBY impian ku ini...:-)

orait...now aku nak share ngan korang betapa colorfull nye kehidupan aku...



 



 

 

 

 

 
mereka2 inilah yang sentiasa mewarnai kehidupan aku...yang sentiasa buat aku ketawa keriangan...segala kegembiraan, kesedihan, segala yang ke ke yg lain la..:-) my family...my sweetheart...meraka semualah yang sentiasa menyokong aku dari dulu sampai la sekarang dan selamanya..thanks a lot!!!!

macam mane hebat nye kehidupan aku, macam tu la hebatnye hp samsung corby nie...wahhh!!!!:-) ha!!!!baru korang tahu betapa hebatnye penangan hp SAMSUNG CORBY nie!!!!boleh terliur korang kan??ha, tgk tu..da terliur air liur korang...hahaha...jangan la sampai macam tu..aku tau korang nak hp nie...kalau korang nak..korang pun berpeluang tau..senang saje...meh aku explain sikit ape yang korang kena buat untuk dapatkan HP yang hottzzzz giler nie...

1) Tulis satu n3 kat blog korang...tajuk dia mesti COLOR ME CORBY..pastu korang citer la betapa colourfullnye hidup korang..
2) Pastu korang take picture of yourself themed with one of the colors of Samsung Corby..
3)  lastly korang submit details korang, link blog korang pasal n3 tu, and korang upload la gambar korang tu kat page nie..http://www.nuffnang.com.my/samsungcorby/submit/

hadiah2nye amat la lumayan..berpeluang nak setai Samsung Corby Carnival Day kat Sunway Extreme Park pada 16 January 2010 nanti...berpeluang menang hp hootzzzz nie and berpeluang menang wang tunai!!!!kalau x menang pun xpe..dapat join this carnival pun best!!!blh dapat goody bag!!!tp sape xnak menang kan???:-)

ha...gambar kat bawah nie adalah gambar yang aku sumbit untuk contest nie...betapa putih, suci dan murnie kan??:-)murni la sgt..hahaha


klik pada image kalau nak tgk besar2..:-)


hoppefully aku dapat la hp nie...tu je tujuan aku join this contest...sebab aku pun suka menulis..thanks to nuffnang sebab bagi aku peluang untuk win this hp...:-)

2 comments:

et December 15, 2009 at 2:38 PM  

sungguh2 anda melompat..tinggiiii..yeayyyy~~ ^^

phatgurl December 24, 2009 at 10:44 AM  

hello bob. rasa nak join jugak contest corby ni... tu yang jejalan sana-sini tengok blog orang, tup2 jumpa blog merah ni. kite samerla org nogori gak. kire wagheh laa ni. keyh aa papepun good luck~!

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS