ikea + ikano

>> Monday, October 5, 2009

halooo sumer....
hari nie boring la...
so kak lang ajak aku g ikea...
dia nk g usha2 barang untuk umah dia...
jalan ok la ari nie..
x la jem sgt...
sebab umah aku ngan ikea pun xjauh sgt...
maybe jalan2 lain jem teruk kot..
yela...masing2 banyak g open house...
ni la barang yg aku list kan
kat shopping list ikea...
cuba korang baca...
nampak x???
leave jawapan korang dalam komen ye...:-p

aku kuar ngan asyraf sekali...
bkan main sonok lagi dia...
dia nie special tau...
wlaupun dia budak special...
tapi dia teramat la bijak...
sekali korang tgk, mesti korang x tau pun dia budak special...
betul x???
dia nampak normal je...
tp di xleh makan berat2 sgt kat mulut, xleh cakap...
tp ktorang teramatlah syg dia!!!!!!
bab2 komputer, ko bagi la kat dia...
pandai je dia godek2...

ha!!!!
tengah2 jalan dalam ikea...
aku nampak orang pakai beg nie...
aku suker gile beg nie!!!!
cantik...
tp x penah la jumpa nak beli katne...
korang tau x katne jual beg cmnie???
i want to buy for budak kecik...:-)

manusia yg teramatlah ramai kat ikea...

da penat jalan2 dalam ikea..
terus g ikano...
asyraf nak makan sushi...
aku memang x suka sgt2 la sushi...
xleh nak masuk dalam tekak nie...
tp aku ikut je la...
anak buah nak makan...
aku kan baik...:-p





mujur la ada nasi goreng...
ape benda ntah name dia...
2 je la yg aku blh makan...
tp x habis pun...
sebab da rasa nak muntah...:-)
best la g pusing hari nie...
hilang boring sikit....
korang nye weekend smlm watpe?????

5 comments:

acHap~ October 5, 2009 at 10:22 AM  

huhu, beshnye g ikea.

da lame xg ikea.

sushi sedap la, mmg xmkn ek?

samela dgn kwn sorg tuh. mkn jek mst muntah. membazir jek mkn. huhu~

Nini October 5, 2009 at 11:00 AM  

nasik goreng kat kedai sushi..??

bento eaa..??

heee..tabley belaaa..

iskk..

redfingger October 5, 2009 at 9:16 PM  

nini: ntah ape ntah name dia...2 je yg blh masuk dalam tekak nie....huahahu

syaf October 12, 2009 at 11:54 PM  

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. October 15, 2009 at 1:45 PM  

salam redfingger..

aku dah lama x g umh ko nih. sori yeak.... jgn majok lak!

aku baca n3 ko dari yg letest samapi la yg n3 1st raya tuh. wowww...mmg best bc. x mosan siot!!

nie yg kena baca n3 ko lps nih. ia buat kan aku tersenyum sowang. mcm dkt je di hati aku. hahahahaha..

k la.. sila amek award kat umh aku yew. si kemetot bagi..huhuhuhu

"slmt hari raya kat ko!!!"

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS