TAHUN NI RAMAI YANG BAGI DUIT RAYA RM 10 & RM 50 SAHAJA || KAYA BETUL

>> Friday, September 3, 2010

Memang kaya2 betul la orang sekrang ni, dulu2 paling banyak pun orang bagi duit raya dalam 2 hengget je kot, paling banyak pun dalam 5 hengget, kalau da bagi 10 hengget tu, confirm la rumah tu akan paling ramai budak2 bertandang..Confirm ! ! huahuahua ! !

Tapi tahun nie orang bagi 50 hengget tu, bukan 50 sen ok..Kaya betul la mereka2 nie..Oh tipu, Aku g uptown last week untuk cuci mata, then aku ternampak duit berlambak atas meja..Biar betul wei, Kaya betul orang nie, boleh main lambak2 duit atas meja..Korang x caye??Tengok nie..

Banyak bukan???

Rupanya sampul duit raya..Sebijik macam duit da kot, memang gempak la..Macam2 idea je nak menampakkan kelainan kan...Dah kalau sampul RM 50, dalam letak 2 hengget, mau kecik ati budak2 yang datang umah...Sape nak jawab...Ape2 pun menarik gak nie..Bagi sampul tu je dah cukup..Confirm budak2 rembat kasut kat umah ko malam2..huahuahua ! ! 


p/s : Teringat zaman kecik2 dulu, collection duit raya boleh bayar down payment kereta...tipu

1 comments:

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS