NUFFNANG | SELAMAT HARI RAYA

>> Monday, September 6, 2010

Selamat pagi, aku masih belum tido lagi nie, g uptown shah alam malam tadi, nak kemas2 barang, hari ni mahu balik kampung sudah..:-) Kat uptown shah alam x la ramai sangat orang, masih boleh nak jalan2 tanpa melanggar orang kalau nak compare ngan uptown danau kota..Sesak ! !

Sempena raya nie, nuffnang pun telah menukar theme website nuffnang kepada unsur hari raya..Warna hijau lagik korang..Saje je nak cakap, walaupun aku tahu korang hari2 bukak website nuffnang, nak tengok BE, visitor dan sebagai nya..:-)

mengikut keadaan semasa..Bagus!!!

p/s : Benda nie pun nak cakap ke, aku terfikir mel cakap, kalau xde idea nak update blog, fikir kan satu topic dan tulis la..Ok x?:-) huahuahua !

3 comments:

||| PöJìé PööH ||| September 6, 2010 at 8:46 AM  

SELAMAT hARI rAY YER eNCIK rED :)
Blk mana?

Love,
PojiePooh Abdullah

Anonymous,  September 9, 2010 at 1:15 PM  

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS