Semua Yang Join LG Cookies Monster Party Kena Baca Entry Ini ! ! !

>> Sunday, July 25, 2010

Hai korang semua..Semalam adalah hari yang amat mengecewakan aku..Sangat2 mengecewakan..Ape yang dah terjadi..Malam tadi aku g swimming sebab nak kuruskan badan..kurus ker?? Bila dah naik dari swimming ala2 atlit paralimpik, perut ku sungguh lapar..Ape lagi, makan char kuew teow.berbaloi ke swimming tadi??melantak x ingat dunia..


Sedang tengah syok2 melantak, missnora call..Dia cakap didi, eryqazz and ciklilyputih menang hp LG kat Monster Party..Aku pun pelik la, asal plak..Sebab party tu hari isnin nie..Dia cakap dia tengah duk main twitter ngan redmummy, daydeck..oohh shit, aku da salah tarikh rupanye...!!!!

Aku x percaya, terus on9, tengok memang betul party tu malam tadi..Giler kecewa wei..Asal la aku salah tarikh ek?Memang mati2 aku da set dalam diari aku yang 27hb julai party nie, so memang aku nak g isnin nanti lah..Dammm, aku kecewa guling2 kot malam tadi...

Korang, costume aku da tempah kot, so apa mau buat dengan costume 2??sila jawab sikit...adoiii..asal la aku ting tong sangat...Kalau x, aku g saorang la kot isnin nie pakai cosrume macam orang gila kat neutral club 2, mau kena tangkap kot ngan polis sebab x berkelakuan sopan..hahahaha..Gelak orang tengah kecewa

Da lame x jumpa kawan2 blogger..Ingat kan dapat la jumpa "isnin" nie..hahaha..syahrol, jai, eryqazz, didi, ciklily, daydeck, berjumpa di lain event ye...Tahniah pada yang menang...

p/s : xpe lah, da xde rezeki nak g kan?Nak wat macam mane..ayat nak sedapkan hati sendiri...


6 comments:

kak ina kl July 25, 2010 at 1:05 PM  

jangan sok nikah kamu salah tarikh udahlah..fening mak we kamu tu.

CikLilyPutih July 25, 2010 at 1:18 PM  

cam ne boleh lupa nie? ishk..

BeaN MorENo July 25, 2010 at 1:22 PM  

uiks bob...apa cer ni...ko kene makan kismis doa ni bob

Shahrul Shaharuddin July 25, 2010 at 7:06 PM  

BOB:

laaa salah tarikh rupenyer.. sian ko bob, costume tu ko sedekahkan kat Ijan ( awek ko).. sure dia terharu..

Btw, jumpe next event k Bob! =D

JAI July 25, 2010 at 9:41 PM  

Isyhhhh..apalah bro..lain kali ada event gua ingatkan lu..baju tuh hang buleh bagi pemenang bertuah HP LG Fresh bro EYRIQAZZ buat posing ambik gambo HP depan neutral club..hehe

redfingger July 25, 2010 at 11:24 PM  

kakinakl: kawin x lupa kot...kalau lupa kena hentam satu kampung..hahaha

ciklilyputih : x tau la, mabuk kepayang kot..hahaha

beanmoreno : 2 la pasal, lepas nie segala kismis, kurma, sugus, aku akan makan..:)

shahrul : hahaha...Kalau aku bagi costume 2 kang, lari plak budak2 uitm nak g class..hahaha

jai: eryqazz da menang hp, so x perlu da kot costume..tido da peluk Hp LG da kot skrg..hahahaha

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS