WEBSITE BUTTON PERCUMA

>> Tuesday, June 22, 2010

Hai korang sumer...Wahh!!!Lame giler kan aku x update blog..Memang lame, dekat 2 minggu lebih kot blog aku nie bersawang giler..Ape boleh buat, aku xde kat kl last week..Aku kat kampung sebab ayah aku masuk wad..Tapi sekarang dia da ok da, alhamdulillah...:-)

Kali nie Redfingger!! nak bagi korang website button percuma..Macam2 jenis website button ada nie, kalau korang nak boleh je download...Aku bagi korang sumer percuma sajork...mahu x?:-) website button nie macam satu benda la, buuton la yang korang boleh letak kat blog or website korang untuk ape2 tujuan sekali pun la..Terpulang pada korang la..contoh website button macam bawah nie.
 


Ha, nie la website button, macam2 jenis ada..Korang boleh link kan website button nie..X kisah la korang nak link kan kemana sekali pun..Terpulang pada korang la..Ada macam2 jenis yang korang boleh pilih dan tengok..

Isi ajer form dibawah nie kallau korang nak download website button..Korang pilih la mane korang suker ye..Aku memang baik hati sekarang..hikhikhik..:-)



*
Your email address:
    Nama:


p/s : Aku rasa macam nak bercuti berblogging selama setahun..:-) rasa je, belum confirm lagik..:-) poyo, budget readers ko nak cakap jangan lan, jangan la..jijik!!

1 comments:

Anonymous,  June 22, 2010 at 10:44 PM  

Tq bob.
Banyak yang menarik icon2 dan button dia. ada tak yang lain2 menarik untuk di download?

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS