GEMPAR | RELEVAN LAGI KAH REALITI TV?

>> Thursday, April 15, 2010


Hari tu aku ada la layan satu realiti tv nie..Ape lagi kalau bukan af..Aku x berapa ikuti la af nie, kadang jer aku tengok diari..Tu pun kadang2 tertengok, x sampai hati nak tengok lebih2 sebab sedih sampai kuar air mata darah..:-p

Kelakar betul la af kali nie, boleh bercintan citun la pulak..Siap main2 hantar surat lagi..Da macam budak2 sekolah rendah..Budak sekolah menengah pun aku rasa da x buat kot cm2..hahaha..Da la banyak main, suara pulak agak kureng sikit la...Ntah, tu pendapat aku je..Yang pasti orang tetap mengundi...

Sedih...sedih..sedih...:-)

Kenapakah ia terjadi??Aku bukan la poyo2 nak ambik tau pasal benda nie..Tapi bagi aku af da x relevan langsung...

Bagi aku kalau korang nak tau kritikan paling pedas pasal af nie, g la website klubbkidd..Aku suka giler baca sebab kritikan joe memang complete!!!i like...:-)

Pape pun aku nak pakai ferari macam norman..:-)
p/s : Bestnye sabtu nie dapat jumpa blogger ramai2...korang g x? n3 xde gambar sebab mood aku kelaut x balik2 lagi..

3 comments:

didie,  April 15, 2010 at 11:25 PM  

tiptop bob...mmg hampeh pn..aku rase senang je nk menang klu msk af ni...yg penting ko pandai mencapap kt dlm tu...n org tgk ko suke...setel la..hehehe.

CikLilyPutih April 16, 2010 at 10:17 AM  

mencacap? bahasa baru tu ek

[z@ck] April 18, 2010 at 1:24 PM  

makin byk af ni..makin mengarut.

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS