AYAM PENYET

>> Thursday, September 10, 2009

halooo 2 all blog readers...
hari ni hari yang agak panas...
mmg panas giler hari nie!!!!
sampai kan hidung aku berdarah siang tadi..:-(
dugaan di bulan puasa...:-)
hadapi dengan tabah..
poyo lak aiii...
macam la besar sgt dugaan, hidung berdarah je pun...
petang tadi aku kuar ke jalan tar ngan kakchik n kak ied..
teman diorang beli baju kurung untuk mak tercinta...
jalan ok la...
xde la jem sgt pun...
parking pun senang je hari nie...
gambar nie kat dalam first lady...
bersama kakchik...:-)

murah murah jugak la baju kat first lady...
nie baju hijau yg cun nie, baru RM89.90 jer!!!
da la cantik...
pas2 xde yg sesuai untuk mak..
ktorg pun wat kputusan untuk g cari kat PKNS..
tp time nie da kul 6 lebih da..
so ktorg pun nk berbuka dulu..:-)
xbaik melewat2kan berbuka..:-)
so aku pun bagi cadangan berbuka ayam penyet...
ktorang pun terus meredah jem ke kota damansara...
xtually aku sakit perut ari nie..
sampai je kat ayam penyet, , terus cari toilet...:-p
tercapai hasrat ku nak berbuka ayam penyet...



kakchik n kak ied


air bandung nie nama dia soda gembira...:-)
suka2 je tajuk air dia...

memang best la..
lame x makan ayam penyet...
sambal dia teramat la pedas!!!!!
aku ngan kakchik ambik ayamm penyet..
kak ied ambik ikan keli penyet...
sumer sedap2 belaka...
sumer menu berbuka hari nie sponsered by kakchik..TQ
korang sumer berbuka ape lak ari nie???
:-)

3 comments:

jai@jezz September 11, 2009 at 12:07 PM  

ayam penyet...? x pernah makan lg la... mahal x...? kau nih.. first2x masuk restoran terus carik toilet.. apa burok peragai nih. =p

ZiEaNnA September 14, 2009 at 12:09 PM  

hei fizan.. mmm ni firstime zieanna buka blog fizan.. anyway thanks yaa selalu2 ke blog zieanna.. ataupun add zieanna kat facebook..

zieanna_smile@yahoo.com

redfingger September 16, 2009 at 4:48 AM  

jai@jezz: u should try la ayam penyet...best giler...da sakit perut nak wat cmne kan???:-p
zieanna: nanti i slalu lawat ur blog k...u pun slalu2 la singgah kat redfingger nie...i already add u on facebook..:-)

Post a Comment

  © Setelah digodek-godek.....inilah... MARLBORO MERAH by JariMerah 2010

LOMPAT KE ATAS